Home Behandeling Massage injectables aanbiedingen nieuws contact

INJECTABLES

Heeft u een lijn(tje), een frons, rimpels of contourverlies waar u zich aan stoort of wilt u vollere lippen? Kijkt u altijd boos of verdrietig? Dit hoeft niet langer!

Al ruim 14 jaar een succesvolle samenwerking met Drs. Peter Driessen, het spreekuur Injectables, een nieuwe datum wordt z.s.m. gepland. U kunt een afspraak maken om in een laagdrempelige maar professionele ambiance geheel vrijblijvend en kosteloos, persoonlijk geïnformeerd te worden over de spectaculaire mogelijkheden (b.v. ook correctie/verfraaiing lipcontour en/of vollere lippen) met niet-permanente 'fillers' en vloeibare implantaten (incl. een prijsopgave).

Op veler verzoek, zijn we gestart met Botox/Dysport (botuline toxine) behandelingen, niet alleen voor een ontspannen mimiek maar ook te gebruiken bij overmatig transpireren!

Drs. Peter Driessen is een speciaal opgeleide, ervaren arts en staat u graag te woord, hij is volwaardig lid van de N.V.C.G. (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) www.nvcg.nl.

Het doel van de Injectables-behandeling is met zo klein mogelijke correcties een zo groot mogelijk effect te bereiken. Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen m.b.t. veilig en steriel werken en een esthetisch verantwoord resultaat. Het is niet de filosofie om met middelen te werken die nog maar kort op de markt zijn i.v.m. (onbekende) bijwerkingen op de lange termijn. Er wordt uitsluitend gekozen voor beproefde middelen van de hoogste kwaliteit!
 

 

Uiteraard is er gelegenheid om uw vragen te stellen en om eventueel direct uw 1e behandeling te ondergaan.

Peter Driessen behaalde zijn artsendiploma aan de V.U. te Amsterdam. Tijdens zijn artsenstudie kwam hij er al achter dat het werken in een ziekenhuis niet zijn weg was. Het werken als huisarts trok hem wel aan maar ook daar zag hij dat er in de praktijk te weinig aandacht en tijd voor de patiënt mogelijk was. Daarom heeft hij zich na zijn artsenstudie gespecialiseerd in de aanvullende geneeswijzen van acupunctuur, neuraaltherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Tevens doet Peter in enkele gevallen psychosociale begeleiding. Peter is aangesloten als titelvoerend lid bij de artsenverenigingen N.A.A.V. (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) en de N.V.N.R. (Nederlandse Artsenvereniging voor Neuraaltherapie volgens Huneke en Regulatietherapie.) http://face-it-almere.nl/de-arts/

 

M.b.t. een goed verloop van het spreekuur werken wij graag op afspraak! Een nieuwe datum wordt z.s.m. gepland!

Indien u interesse heeft in een Injectables-behandeling en/of vragen heeft hieromtrent verzoek ik u om telefonisch contact op te nemen?


© 2018 Beautysalon Cassiopeia
Webdesign Love 4 Light
Realisatie door
Built by Web-id
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter