Nieuws

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, en zo is het gekomen!​

Als jong meisje wilde ik al, net als mijn moeder, schoonheidsspecialiste worden! Ik experimenteerde regelmatig op mijn zusjes en vriendinnen maar mijn moeder vond dat ik toch maar ‘een vak’ moest gaan leren, zo ging ik in eerste instantie als apothekers-assistente aan de slag maar de interesse voor huidverzorging en cosmetica bleef kriebelen dus volgde ik alsnog de 1 jarige Parfumerie Vakopleidng van IMKO en de 2 jarige avond-opleiding Schoonheidsspecialiste bij Instituut Adry Hermans in Rotterdam. Deze laatste school stond toendertijd als één van de beste privé-scholen aangeschreven en aldaar behaalde ik mijn STIVAS-diploma en VAKOS-erkenning.

Inmiddels had ik de apotheek verruild voor het bedrijfsleven, ik werkte als rayon-manager voor een zelfzorg-geneesmiddelen-fabrikant (Boots Healthcare van o.a. Strepsils en Nurofen) en later maakte ik de overstap naar een zelfstandige cosmetica-firma die o.a. het merk RoC op de markt bracht (Johnson & Johnson Consumer).

Bij J&J begon ik in eerste instantie als rayon-manager maar later werd ik gevraagd om de afdeling ‘Opleidingen’ te ondersteunen, in deze functie werkte ik als artsenbezoeker, gaf commercieel en medisch advies aan consumenten en verzorgde ik 1-daagse opleidingen voor het personeel van drogisterijen en apotheken. Na een overname kwam het merk RoC bij distributeur GABA terecht en hier veranderde mijn functie enigzins, ik deed hier veel ervaring op bij Sales & Marketing.

Toen mijn man en ik besloten om met ons gezin naar Limburg te verhuizen moest ik helaas afscheid nemen van dit dynamische wereldje, echter, nu kon ik mijn lang gekoesterde droom waarmaken, een eigen schoonheidssalon, er was nu een geschikte ruimte aan huis waar wij een prachtige praktijkruimte creërden compleet met wachtkamer, badkamer en toilet.

In november 2002 opende Beautysalon Cassiopeia haar deuren…..mijn moeder komt ook regelmatig voor een behandeling en ze is van mening dat ik een mooi ‘vak’ heb geleerd!
Update januari 2017; Al enige jaren maak ik tevens deel uit van team La Valois Cosmetique, Surhuisterveen, groothandel en verdeler voor o.a. het merk Declaré voor Nederland, o.l.v. Saskia de Valois, ik ondersteun haar betreffende accountmanagement en trainingen, de circkel is rond? http://www.lavaloiscosmetique.nl/claudette-komt-bij-je-langs

FACEBOOK & TWITTER

Volg Beautysalon Cassiopeia ook op Facebook, ‘like’ de pagina en ontvang geregeld de laatste nieuwtjes op je tijdlijn! 

https://www.facebook.com/BeautysalonCassiopeia/

https://www.facebook.com/DeclareSkincareStore/

https://twitter.com/ClaudetteKanaar

Het succesvolle Zwitserse huidverzorgingsmerk Declaré is bij ons verkrijgbaar en we hebben inmiddels veel en alleen maar goede ervaring met de producten!

Declaré heeft de afgelopen 40 jaar een uitstekende reputatie ogebouwd in de landen om ons heen en is sinds 2003 in Nederland verkrijgbaar exclusief bij geselcteerde schoonheidsspecialisten!

Het ‘no-nonsens’-merk sprak mij direct aan vanwege de unieke formulatie, de effectiviteit en de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Met gepaste trots kan ik u huidverzorgings-producten aanbieden o.a. voor de allergische huid, Allergy Balance, deze producten, in een speciale verpakking, bevatten geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Verder kan ik u, namens Declaré, een uitgekiend Age Control programma aanbieden met alom bewezen werkstoffen als Q10 en pure Retinol (vitamine A). Deze producten hebben dan ook, afhankelijk van het gekozen product, een liftende, revitaliserende, anti-rimpel of verstevigende werking.

Natuurlijk mag een ‘gewone’ hydraterende crème (Hydro Balance) of een voedende crème (Vital Balance) niet ontbreken in het assortiment! Voor de overvette en/of onzuivere huid ontwikkelde Declaré Pure Balance, de producten herstellen de balans van de huid en zorgen voor een matte glans en een fijnere teint.

Declaré ontwikkelde onlangs een aantal nieuwe producten. Er zijn o.a. 5 kuren Direct Effect Ampullen ontwikkeld. (Cosmetisch en wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ampullen of serums de meeste effectieve manier is om werkzame stoffen in de huid te laten worden opgenomen om zo een doeltreffend effect teweeg te kunnen brengen.) Voor elke huidconditie is er een kuur Direct Effect Ampullen à 7 ampullen. Tevens is er een nieuwe lijn lichaamsverzorgende producten op basis van o.a. cranberry (met bewezen anti-ageing effect).

Declaré Caviar Perfection; kaviaar vormt het hart van deze geraffineerde lijn, het extract is erg rijk aan nutritieve elementen, mineralen en vitaminen. Dankzij zijn rijke compositie heeft kaviaar-extract een grote cosmetische activiteit nl. het stimuleren van de huid, activeren van celmetabolisme, regeneratie en herstructurering. Het anti-rimpel complex (Toniskin) strijdt tegen veroudering en verslapping van de huid. Het Kombucha -extract verstevigd de huid, geeft nieuw volume en geeft de huid een rozige, jeugdige verschijning.

Kijk ook eens op de website van Declaré  voor meer uitleg en een overzicht van het gehele assortiment.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Beautysalon Cassiopeia.

Per 1-1-2018 verkopen wij tevens het decoratieve make-up merk beMineral.

100% natuurlijke mineralen

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn. De make-up lijn bestaat sinds augustus 2012. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden de bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral is geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. beMineral mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ dragen en doet dat met trots.

Vraag naar de beMineral catalogus incl. verkoopprijzen, prijzen vanaf € 16,- (eyeliner-pencil)

EEN AFSPRAAK MAKEN (voor bestaande klanten), 06-17248844 (whatsapp of sms) of stuur een email via de contact-pagina

In elke behandeling is rust en welbehagen vanzelfsprekend, ik werk daarom uitsluitend op afspraak. U kunt altijd bellen voor een afspraak echter indien ik aan het behandelen ben kan ik de telefoon niet altijd beantwoorden, stuur een whatsapp, sms of email of maak een afspraak via de gegevens op de contact-pagina s.v.p, dank voor uw begrip! 

‘pinnen’ is mogelijk en geniet zelfs de voorkeur!

CASSIOPEIA CADEAUBON, altijd een succes!

Bent U op zoek naar het ultieme ‘verwen-cadeau’, wat altijd in de smaak valt? Geef eens een Cassiopeia Cadeaubon! Deze cadeaubon, voor elk gewenst bedrag, wordt feestelijk verpakt en is een gegarandeerd succes.

Er is ook een speciale Cassiopeia Cadeaubon voor HEREN!